Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Els dos primers pilars de 4 simultanis de la diada.

Santa Eulàlia 2022

Per Santa Eulàlia només pilars, però amb ganes de més

| 2022-02-13

Després d’una represa a mig gas i una aturada hivernal marcada per una nova onada de la Covid, tornàvem diumenge a la plaça de Sant Jaume amb motiu de la diada de Santa Eulàlia, després que la colla decidís no assistir a les Decennals per la situació pandèmica. Per ser conseqüents, des de la tècnica i la junta es va decidir participar en la primera diada de la temporada 2022 amb només pilars, tot i les ganes que tenim de tornar a alçar castells.

Vam començar la diada descarregant dos pilars de 4 simultanis, amb les pinyes conformades per dos grups de 30 persones que no es barrejaven entre si (l’assaig previ l’havíem plantejat de la mateixa manera). Durant la diada vam realitzar tres pilars de 4 més, alternant les pinyes, i amb un debut a terços: el de la Núria Lopera! Tots els pilars els vam descarregar amb força solvència, tot i els nervis de tornar a plaça després de tres mesos sense castells. Per cloure, vam tornar a fer dos pilars simultanis.

El proper divendres 25 de febrer reprenem els nostres assajos amb normalitat i ja encarem la diada en homenatge les Heroïnes Anònimes que farem a Vilafranca el diumenge 6 de març. Ens veiem a assaig!

Veure la galeria de: "Santa Eulàlia 2022: Per Santa Eulàlia només pilars, però amb ganes de més "

← Anar a "actuacions"