Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Fes Castells!

Vull fer castells: què he de fer?

Vine al nostre local en qualsevol dels nostres assajos al Carrer Bilbao, 212, i demana pel Pep Lancho o algú de l’equip de nouvinguts.

Cada dimarts i cada divendres assagem en els següents horaris d’assaig:

  • Dimarts
    • 19h a 20h → Escola de Castells
    • 20h a 21:45h → Assaig General
  • Divendres
    • 20h a 21h → Canalla + Pilars
    • 21h a 23:30h → Assaig General

I ja està?

Sí! Un cop al local, et facilitarem el formulari d’inscripció, t’explicarem les mesures bàsiques de seguretat i t’ensenyarem progressivament a ocupar diferents posicions -en un inici a la pinya- del castell. Et recomanem que duguis una camisa i pantalons vells per assajar i et deixarem una faixa.

He de pagar alguna cosa?

Als Castellers de Barcelona, fer castells és gratuït. Provar els castells no costa res! Hi ha quotes voluntàries de 20€ anuals (o més, a voluntat) que ens ajuden a finançar la nostra activitat (local, desplaçaments, activitat social, etc.). A més, d’aquesta quota se’n pot desgravar fins a un 85%. Quan fem desplaçaments per Catalunya tampoc caldrà que paguis el transport i quan portis cert temps a la Colla et donarem una camisa i la faixa.

He de tenir alguna característica en particular?

No! Tothom és benvingut a fer castells. Persones més altes, més baixes, més grasses i més primes, més joves i més grans! Per fer castells cal molta gent i tothom té un lloc a la pinya.

Els meus fills/es volen fer castells!

Els castells els fem des dels més petits i petites fins a les persones més grans! Si tens nens/es que volen fer castells, et recomanem que t’apropis als assajos de dimarts a les 19h o divendres a les 20h i demanis per la tècnica de canalla. Ells us explicaran com funciona la Colla i poc a poc ensenyaran els més menuts i menudes a fer de dosos, aixecadors i enxanetes!

Jo el que vull és tocar la gralla o el tabal!

Aleshores, fes-te músic a la nostra Colla! Escriu un WhatsApp a l’Andreu Solagran (616 38 10 80) i t’explicarà els horaris d’assaig i el funcionament dels grallers i tabalers de la Colla.

Encara hi ha alguna cosa que no m’ha quedat clara…

Aleshores, escriu-nos els teus dubtes a colla@castellersdebarcelona.cat!

Ens trobaràs a Cal Pebrot, Carrer de Bilbao, 212, 08108 Barcelona

La Colla

La Colla
Diada Històrica de la Mercè, 2022