Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Foto de Família de les Castelleres de Barcelona

Diada de les Heroïnes Anònimes a Vilafranca del Penedès

Les Castelleres de Barcelona tornem a plaça

| 2022-03-06

Gairebé dos anys després, les Castelleres de Barcelona tornem a la màgica plaça dels primers cinc de set i set de set femenins de la història, en un context casteller encara amb algunes restriccions pandèmiques. La Plaça Milà i Fontanals de Vilafranca del Penedès seria, un any més, l’escenari dels nostres castells femenins i els de les Xicotes de Vilafranca.

Vam començar amb puntualitat alçant un quatre de sis força ràpid que ens va servir per anar agafant sensacions. La segona ronda la vam encarar amb un quatre de des sis amb l’agulla, que després de desmuntar un peu, va ser descarregat amb solidesa. Per acabar les rondes de castells vam apostar per un tres de sis que vam descarregar amb facilitat, i ja amb l’olor dels calçots obrint-nos la panxa. Vam cloure la diada amb dos pilars de quatre simultanis plens de simbolisme i fent la tradicional foto de les Castelleres de Barcelona.

La jornada va anar carregada d’estrenes! A nivell de nuclis tenim els debuts de l’Ani, la Montse Cordón i la Mercè com a crosses, l’Ana Paula, la Lopera i la Marina com a baixes i la Esther Gabarró, la Núria Balcells, la Mercè i la Mary com a contraforts. Pel que fa a les mans, es van estrenar la Mercè, la Yoli, l’Andrea i el Licho com a laterals, la Carla com a agulla i la Yaiza com a primeres. A troncs van debutar a terces la Laia Garcia i la Cèlia i a segones la Marta, la Lopera i la Júlia Gabarró. Finalment, a canalla es va estrenar la Nadia López. Enhorabona a
totes!

Un cop acabada l’actuació vam gaudir d’una calçotada organitzada pels Xicots i del concert de les ‘Felices las 4’, tot esperant amb ganes les properes diades: Sant Josep Oriol i Josep Sala.

Veure la galeria de: "Diada de les Heroïnes Anònimes a Vilafranca del Penedès: Les Castelleres de Barcelona tornem a plaça"

← Anar a "actuacions"