Logo de la Colla Castellers de Barcelona

El primer castell de 7 de la temporada

Diada de Sant Josep Oriol

Retorn a la Plaça del Pi per Sant Josep Oriol

| 2022-03-19

Sota una amenaça de pluja que no ens va impedir actuar, el dissabte vam engegar definitivament la temporada vermella a la Festa Major de Sant Josep Oriol, una diada habitual al nostre calendari, acompanyats pels Castellers de Cerdanyola, colla fillola.

Vam obrir plaça amb 2 pilars de 4 simultanis i vam encetar les rondes de castells alçant un sòlid i ràpid cinc de sis, que era el preludi del retorn dels nostres primers castells de set de la temporada. A la segona ronda vam assolir el primer tres de set, una construcció que tot i els nervis de la canalla vam poder descarregar amb solvència. Per tancar les rondes de castells vam aixecar el primer quatre de set de la temporada, amb bones mides, que apunta que si es treballa bé a assaig podria veure un pis més en les properes setmanes. Vam finalitzar la diada amb un únic pilar de quatre.

Pel que als Castellers de Cerdanyola, van descarregar un pilar de quatre d’inici, un tres de cinc net, un tres de cinc amb l’agulla net i dos  pilars de quatre. Vam marxar de plaça amb la feina feta i tot esperant la diada de l’endemà en homenatge a Josep Sala a casa: a Valentí Almirall.

 

Estrenes:

  • 5 de 6: Bonache (baix), Marina (crossa), Isabel (crossa), Ullés (crossa), Ani (crossa), Aina Solé (crossa), Lopera (segona), Sara Mestres (segona), Sofía (dosos) i Yanira (enxaneta).
  • 3 de 7: Lopera (crossa), Bonache (crossa), José Luís (segon), Ana Paula (terça), Laia Garcia (quarta) i Yanira (acotxadora).
  • 4 de 7: Ullés (crossa), Youssra (crossa), M’S (contrafort), Aïda (contrafort), Ana Paula (terça).
  • Pd4 comiat: Aina (terça).

Veure la galeria de: "Diada de Sant Josep Oriol: Retorn a la Plaça del Pi per Sant Josep Oriol"

← Anar a "actuacions"