Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Foto de familia d'entrega de records a les colles convidades.

Diada d’homenatge a Josep Sala

Primera Diada d’homenatge a Josep Sala

| 2022-03-20

El passat diumenge 20 de març va ser un dia molt especial pels Castellers de Barcelona: celebràvem la Primera Diada Josep Sala, un homenatge al fundador de la Colla, qui ens va deixar ara farà dos anys. Vam anar cap a la Plaça Valentí Almirall en cercavila des del local, juntament amb els Moixiganguers d’Igualada i els Sagals d’Osona, les dues colles convidades.

Un cop a plaça, abans de començar la diada, vam comptar amb una petita glossa per part d’en Pere Rovira, casteller històric i de referència per la Colla. També es van fer parlaments per part del nostre cap de colla, Pau Solé, i del cap de colla dels Moixiganguers, colla amb la qual Sala va tenir un fort vincle.

Vam obrir plaça amb dos pilars de quatre. Vam començar les rondes de castells amb un quatre de sis amb l’agulla que ens va servir per seguir fent rotacions a tots els nivells. A la segona ronda  vam descarregar un tres de set de bones mides i força ràpid en comparació al del dia anterior. Per acabar les rondes de castells, i amb una petita interrupció per la pluja, vam descarregar un quatre de set una mica treballat, però sense complicacions. Vam finalitzar la diada amb dos pilars de quatre simultanis, i vam fer camí cap al local per a gaudir d’un dinar de germanor i una festa posterior.

Les actuacions de les colles convidades van ser la següents: els Sagals van descarregar el tres de set, el quatre de sis i el quatre de sis amb l’agulla i els Moixiganguers van el cinc de set, el dos de set i el quatre de set amb l’agulla.

 

Estrenes:

  • 4 de 6a: Aïda (timbalera), Ullés (crossa) i Unai (enxaneta).
  • 3 de 7: Carla Orpella (crossa), Nadia (acotxadora) i Yanira (enxaneta).
  • 4 de 7: Ana Paula (crossa), Lopera (crossa), Ani (crossa), Aina Solé (crossa) i Mireia Tarragó (crossa).

Veure la galeria de: "Diada d’homenatge a Josep Sala: Primera Diada d’homenatge a Josep Sala"

← Anar a "actuacions"