Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Detal d'una de les aletes del 5 de 7

Diada del Mercat del Ram

Diada del Mercat del Ram plena d’estrenes

| 2022-04-10

Sempre és especial trepitjar osona, i tornar a Sagals la visita que ens van fer fa uns dies enrere ens servia d’estímul per anar amb ganes d’estrenes, com és tradició vam entrar a plaça amb un pilar de quatre caminant un punt descoordinat a pinya, coses de ser el primer però executat amb tranquil·litat.

Vam obrir plaça pel que fa a castells amb el primer 5 de 7 del 2022, força ràpid que tot i els nervis de l’estrena va ser prou àgil. I que com a tota la diada vam tenir un munt d’estrenes a diverses posicions. Molt contentes pel grapat de novetats, encaravem amb força  la diada.

A la segona ronda vam realitzar la tercera però no menys important estrena d’enguany, un 4 de 7 amb el pilar molt treballat i amb nervis ja que suposava l’estrena d’un espadat de 5 dins del castell que ens calia recuperar i que tot i alguns dubtes a la carregada vam poder executar força be.

Per finalitzar les rondes de castells vam rodar el 4 de 7, castell que ja vam fer en diades anteriors, i que apunta maneres per a que ara si ben aviat podem apujar-li un pis a la construcció. Ja que l’execució va ser tranquil·la i ràpida.

 

Vam tancar la diada amb 2 pilars de 4 també amb alguna estrena a ells. Gràcies a la gent de Sagals i Xics per l’ajuda a pinyes.

Un cop acabada la diada una representació de la colla vam anar a gaudir d’un apat amb els companys de Sagals d’Osona. On vam gaudir d’un dinar i festa prèvis a l’aturada per setmana santa  i que ens fara tornar a plaça el proper dia se Sant Jordi a Vilanova i l’endemà diumenge 24 a la tradicional diada de Can Jorba.

Veure la galeria de: "Diada del Mercat del Ram: Diada del Mercat del Ram plena d’estrenes"

- Castellers de Barcelona: pd4 caminat, 5d7, 4d7a, 4d7 i 2pd4.
- Sagals d'Osona: pd4 caminat, 3d7, 4d7, 4d7a i vano de 5.
- Xics de Granollers: pd4 caminat, 3d7, 4d7, i5d6 i 2pd4.

← Anar a "actuacions"