Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Detall dels Dosos d'un dels Castells

Diada de Sant Jordi de Vilanova i la Geltru

Celebrem la Diada de Sant Jordi alçant castells

| 2022-04-23

Per primer cop en els últims anys, l’actuació de Sant Jordi a Vilanova i la Geltrú coincidia amb el mateix dia de Sant Jordi. I és que no hi ha millor manera d’arrodonir un dia tan bonic que fent castells! A més, enguany també commemoràvem els 50 anys dels Bordegassos de Vilanova, colla fillola, acompanyats dels Nens del Vendrell i de la Colla Joves Xiquets de Valls.

Vam entrar a la Plaça de la Vila un pèl més tard del previst, ja que l’amenaça de pluja va estar a punt de fer canviar la ubicació de la diada. Per aquest motiu vam prescindir dels pilars d’inici i vam obrir directament amb les rondes de castells. El nostre primer castell va ser un 4 de 7 que no va presentar cap tipus de complicació. Vam seguir amb un 5 de 7 molt ferm malgrat el poc gruix, i vam optar per tancar les rondes de castells amb un 3 de 7, que es va allargar molt degut a la lenta pujada de l’acotxadora, que s’estrenava. Finalment vam aixecar un pilar de 4 de comiat.

Tan bon punt vam acabar l’actuació va tornar a ploure, i de quina manera! És per això que la plaça es va buidar en temps rècord. Vam tornar cap a Barcelona plegades en tren, per acabar de gaudir el meravellós dia de Sant Jordi.

 

Estrenes:

  • 4d7: Guahe (lateral), Keli (lateral), Bonache (baix) i Lancho (segon).
  • 5d7: Bubu (segon) i Ian (dosos).
  • 3d7: Aguilera (lateral), Sara Mestres (terça), Sofía (dosos) i Cristine (acotxadora).
  • Pd4: Ancillo (baix) i Cristine (enxaneta).

Veure la galeria de: "Diada de Sant Jordi de Vilanova i la Geltru: Celebrem la Diada de Sant Jordi alçant castells"

← Anar a "actuacions"