Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Foto del 3 de 7 (Natàlia Mocholi)

Diada de Can Jorba

A Can Jorba seguim avançant

| 2022-04-24

Amb la ressaca emocional de la diada de Sant Jordi a Vilanova i la Geltrú, i encara envoltats de llibres i roses, tocava actuar al Portal de L’Àngel de Barcelona per commemorar els concursos de Can Jorba dels anys 1964, 1965 i 1966. En aquesta ocasió ens hi acompanyaven els Minyons de Terrassa i els Nens del Vendrell, que encaraven la diada amb l’emoció de retrobar-se amb un escenari tan important per ells.

Vam donar el tret de sortida amb tres pilars de quatre. Vam començar les rondes de castells amb un 5 de 7 que  pujava sòlid i amb molt bones mides, però que va quedar en intent després del despenjament de l’enxaneta i l’acotxadora del tres, provocant un petit ensurt a tota la plaça. A la segona ronda vam apostar per asserenar els ànims amb un el 3 de 7,  el quart de la temporada, que va tenir unes mides força correctes i un nivell d’execució molt serè, que va consolidant-se i agafant rodatge. A la tercera ronda vam alçar el 4 de 7, que d’igual manera que a les diades anteriors, vam descarregar sense complicacions.

A la ronda de repetició vam decidir insistir amb el 5 de 7, amb pràcticament la mateixa estructura a pinyes i a troncs. L’enxaneta es va treure l’espineta de la caiguda i va servir perquè tota la canalla en sortís reforçada. Vam acomiadar la plaça amb dos pilars de quatre.

 

Estrenes:

  • 4d7: Montse Cordón (crossa) i Núria Lopera (terça).
  • 5d7: Abril (acotxadora).
  • Pd4: Elsa (enxaneta).

Veure la galeria de: "Diada de Can Jorba: A Can Jorba seguim avançant"

← Anar a "actuacions"