Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Els pilars de cloenda de la diada

Diada del Roser de Cerdanyola

Castells de set a la Diada del Roser

| 2022-05-01

Després de que un grup de valents fessin la tradicional caminada per anar a Cerdanyola, ens trobàvem a la plaça de l’Abat Oliba de Cerdanyola per celebrar les Festes del Roser de Maig. A banda dels amfitrions i fillols, els Castellers de Cerdanyola, compartíem plaça també amb una altra colla del Vallès; els Castellers de Sant Cugat.

Ens vam col·locar al nostre lloc amb un pilar de 4 caminant força lluit. Encetàvem les rondes de castells encarant el cinquè 4 de 7 de la temporada, executat amb solvència, sense entrebancs i amb fermesa. Per la segona ronda vam apostar per consolidar el 5 de 7, una mica nerviós i amb algunes estrenes. Vam cloure les rondes de castells amb un 3 de 7 que ens va donar la seguretat que ens cal per afrontar les properes diades amb confiança. Vam tancar la diada amb dos pilars de 4.

En acabar ens esperava un àpat i una miqueta de festa al local dels Castellers de Cerdanyola, que va servir per fer germanor i reforçar el bon vincle entre les dues colles. Ara tenim una petita aturada fins el cap de setmana del 21 i 22 de maig, on farem un doblet actuant a Barceloneta i Nou Barris. Hem d’omplir el pati aquestes dues setmanes per poder seguir avançant!

 

Estrenes:

  • 4d7: Maria Ullés (terça) i Elsa (acotxadora).
  • 5d7: Lancho (terç) i Ana Paula (quarta).
  • 3d7: Carlos Maroño (terç), Lancho (terç) i Unai (enxaneta).
  • Pd4: Sara M’S (primer lateral).

Veure la galeria de: "Diada del Roser de Cerdanyola: Castells de set a la Diada del Roser "

- Castellers de Barcelona: pd4 caminant, 4d7, 5d7, 3d7 i 2pd4.
- Castellers de Cerdanyola: pd4 caminant, 3d6, 4d6, 3d6a
- Castellers de Sant Cugat: pd4 caminant, 5d7, 4d7a, 3d7 i pd5.

← Anar a "actuacions"