Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Un nou 4 de set amb l'agulla.

Festa de Primavera de la Barceloneta

Castells a prop del mar per la Festa Major de la Barceloneta

| 2022-05-21

Després de dues setmanes sense actuacions, arribem a la Barceloneta amb un cap de setmana de doblet. Vam comptar amb la companyia de la Colla Joves Xiquets de Valls, que van aprofitar l’ocasió per estrenar els seus primers castells de 8 de la temporada.

Vam iniciar la diada amb dos pilars de quatre simultanis (un d’ells carregat) i vam obrir plaça amb un 3 de 7 tranquil i quadrat de mides que ens va servir per rodar posicions i seguir guanyant confiança. A la segona ronda vam portar el segon 4 de 7 amb l’agulla de la temporada, que no va presentar cap problema. Vam tancar les rondes de castells amb un 4 de 7 molt àgil i sense cap complicació, que esperem veure’l créixer aviat. Vam cloure la diada amb dos pilars de quatre.

Tot seguit, un grup de gent vam fer via cap al local per veure pplegades la final de la Copa d’Europa de futbol femení, tot esperant la segona cita del cap de setmana a Nou Barris.

Estrenes:
• 4d7a: Bonache (baix de l’agulla), Aguilera (lateral de l’agulla), Banyeres (primer lateral), Albert Mateo (segon) i Helena Tarrats (terça)
• 4d7: Benet (primer lateral)
• Pd4: Ullés (terça)

Veure la galeria de: "Festa de Primavera de la Barceloneta: Castells a prop del mar per la Festa Major de la Barceloneta"

← Anar a "actuacions"