Logo de la Colla Castellers de Barcelona

El novè 4 de 7 de la Temporada.

IdentiCat de Baó

Representem la cultura popular catalana a l’IdentiCat de Baó

| 2022-05-29

Un any més hem estat presents al festival de cultura catalana Identi’Cat, celebrat a Baó, a la Catalunya Nord, convidats pels Castellers del Riberal i amb la companyia dels Castellers de Vilafranca. Com ja és tradició, gran part de la colla s’hi va desplaçar el dia anterior, aprofitant per fer turisme i, sobretot, germanor. A més, aquest any per primera vegada, un grup de jovent va organitzar-se per fer una excursió al Puig Neulós.

La nostra participació a l’Identi’Cat la vam començar amb una cercavila popular fins la plaça de l’Església, lloc de l’actuació. Amb una mica de retard sobre l’hora inicial, vam obrir l’actuació amb un pilar de 4 de quatre i vam començar les rondes de castells amb un 3 de 7 que hem anat treballant força les darreres actuacions. Encaràvem la segona ronda amb un nou 4 de 7, castell més fet de la temporada fins al moment. Vam acabar les rondes de castells amb un 5 de 6 i vam tancar la diada amb dos pilars de 4.

Un cop finalitzada l’actuació ens vam desplaçar a gaudir d’una mica de festa i d’una fideuà de marisc al local d’Aire Nou de Baó, per acabar d’arrodonir un un dia molt bonic, que seria el preludi de les activitats i diades del nostre 53è aniversari.

Veure la galeria de: "IdentiCat de Baó: Representem la cultura popular catalana a l’IdentiCat de Baó"

← Anar a "actuacions"