Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Baixada de la canalla del 4d7

Vigilies del 53è Aniversari

Preparem un pas més a la Plaça del Rei

Jordi Planas | 2022-06-04

Aquest cap de setmana hem celebrat una nova edició de les Vigílies de l’Aniversari. L’actuació ha tingut lloc, com és habitual els darrers anys, el dissabte a la tarda a la Plaça del Rei, sota la mirada de desenes de turistes. L’ombra i l’hora han fet que la temperatura fos més agraïda que en altres actuacions d’aquesta època, i acompanyats dels Castellers del Prat -colla fillola i amiga-, hem assentat les bases per fer una passa més el diumenge.

L’actuació ha començat amb dos pilars de 4 simultanis, acompanyats per un pilar de 4 de la colla del Baix Llobregat. La primera ronda l’hem obert amb un nou 5 de 7 que no ha presentat majors complicacions, i que ha de ser l’únic castell a repetir diumenge. En segona ronda ha estat torn del 4 de 7 amb agulla, que s’ha regirat des d’abans de l’aleta però s’ha pogut descarregar amb un esforç extra. Un 4 de 7 plàcid ha tancat les nostres tres rondes de castells, i un pilar de 4 ha posat punt i final a la nostra actuació.

Pel que fa la colla convidada, El Prat, han patit les dificultats de la represa i han hagut de desmuntar els 3 castells que han provat: 3 de 6, 4 de 6 i 2 de 6, així com el pilar de 4 de comiat.

Feina feta, doncs, a l’espera de l’actuació de diumenge, en què celebrarem 53 anys del primer pilar de 4 de la Colla.

Estrenes Vigília:
· 5d7: Helena (terça)

Veure la galeria de: "Vigilies del 53è Aniversari: Preparem un pas més a la Plaça del Rei"

← Anar a "actuacions"