Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Detall del Pom del 5 de 7

Diada del Pati de Valls

Fem una petita passa enrere al Pati

| 2022-06-11

Després d’un Aniversari màgic ens desplacem a Valls a la Diada del Pati, amb un grapat de baixes per COVID, però amb ganes de seguir fent feina de futur. Vam trobar-nos al local de la Colla Joves Xiquets de Valls per anar en cercavila fins la plaça, i un cop allà ens vam unir als Nens del Vendrell, els Xiquets de Tarragona i els Moixiganguers d’Igualada.

Sense pilars previs, encetàvem la diada en segon torn d’actuació amb un nou 5 de 7, que va ser força ràpid. De cara a la segona ronda vam apostar per alçar el 4 de 7 amb l’agulla, un castell com sempre bonic de fer per la descoberta del pilar a la descarregada d’una part del castell.
Per acabar les rondes de castells vam decidir fer un nou 4 de 7, el castell amb més estrenes de la diada. No ens va comportar molta feina, ja que el tenim molt dominat i ens ha de fer servei per a poder fer passes de futur. Afiançant i donant seguretat als troncs. Vam cloure la diada amb el pilar de 5, una estructura que vam estrenar a Nou Barris i que està cridat a donar-nos confiança i alegries aquesta temporada.

Després de la diada, que va ser força àgil tenint en compte que érem 5 colles, un gruix de gent de la Colla ens vam quedar a sopar amb els companys de la Colla Joves i vamb gaudir d’una bona festa!

Estrenes Pati:
· 5d7: Marina (quarta)
• 4d7a: Lancho (terç)
• 4d7: Casellas (primer lateral), Lucía (quarta) i Sofía (dosos)

Veure la galeria de: "Diada del Pati de Valls : Fem una petita passa enrere al Pati"

← Anar a "actuacions"