Logo de la Colla Castellers de Barcelona

5 de 7 descarregat dels Castellers de Barcelona

Festa Major del Raval

Castells de 7 en plena onada de calor

Maria López Moya | 2022-07-16

Aquest dissabte a la tarda hem actuat un any més a la Festa Major del Raval, actuació que acostuma a marcar un dels punts forts del nostre mes de juliol. El 2014, el 3 de 9 amb folre carregat va convertir la Rambla del Raval en plaça de 9 i, dos anys més tard i ja en l’actual ubicació de la diada, hi vam descarregar un 3 de 9 amb folre que donava aquesta categoria a la Plaça de la Gardunya. Enguany, però, el ritme de la Colla és un altre, encara marcat per l’aturada de gairebé dos anys per la pandèmia. L’habitual públic turista de les actuacions al centre de la ciutat tampoc no va tenir massa presència a causa de la forta onada de calor.

Tot i l’objectiu plantejat per la tècnica de dur-hi el tercer 4 de 8 de l’any, finalment la manca de camises va obligar a descartar-lo. Després de dos pilars de 4 -amb el debut de la Nadia Yu com a aixecadora-, la diada va saldar-se amb un 4 de 7 -amb l’estrena de l’Emma com a dosos i la Luli i l’Alandí com a crosses de castells de 7-, un 5 de 7 -on també s’hi va estrenar com a dosos l’Emma i com a lateral la M/S- i un 3 de 7 amb una pila de debuts més: la M/S com a agulla, el Marc Navarro com a lateral, la Núria Lopera com a baixa, la Laia Garcia com a terça i el Lancho com a segon. Un pilar de 5 amb l’estrena de l’Abril com a enxaneta va tancar l’actuació.
Com a colles convidades vam comptar amb dues colles amigues com són els Castellers de Cornellà, que es van anotar 3 de 6, 4 de 6 i 3 de 6 amb el pilar, i els de Cerdanyola, que també van completar els dos bàsics de 6 i el 2 de 6. Totes dues colles van descarregar un pilar de 4 d’entrada i un de sortida.

Veure la galeria de: "Festa Major del Raval: Castells de 7 en plena onada de calor"

Castellers de Barcelona: 2pd4, 4d7, 5d7, 3d7, pd5
Castellers de Cornellà: pd4, 3d6, 3d6a, 4d6, pd4
Castellers de Cerdanyola: pd4, 3d6, 2d6, 4d6, pd4

← Anar a "actuacions"