Logo de la Colla Castellers de Barcelona

2 de 7 dels Castellers de Barcelona a Santa Margarida de Montbui

2 de 7 dels Castellers de Barcelona a Santa Margarida de Montbui

Festa Major de Santa Margarida de Montbui

Castells de 7 i piscina a Santa Margarida de Montbui

Maria López Moya | 2022-07-17

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, localitat molt propera a Igualada, ens va convidar el passat diumenge 17 de juliol a aixecar castells amb motiu de la seva Festa Major, juntament amb els Moixiganguers d’Igualada. Aquesta actuació tancava un cap de setmana de doblet i la intenció inicial era poder-hi fer el 4 de 8, però vam haver de renunciar-hi per falta de gruix.

No obstant això, el castell que sí que vam poder repetir amb èxit va ser el 2 de 7 amb el que obríem la diada després de 2 pilars de 4 d’inici -amb l’estrena del Pau com a primeres mans en un d’ells i la Mireia Tarragó d’agulla a l’altre-. Aquest 2 de 7 ja es va descarregar amb més tranquil·litat que els anteriors, reflectint així la feina constant amb aquesta estructura als assajos. A la segona ronda vam descarregar un 5 de 7 amb l’estrena del Casellas i el Marc Navarro de primers laterals. A tercera ronda vam descarregar l’enèsim 4 de 7 de la temporada amb les estrenes de la Laia Garcia de terça i l’Alba Mumbrú de crossa. Vam acomiadar la diada amb un pilar de 5 que va permetre fer diverses rotacions.

Un cop finalitzada la diada i com a remei de la calor insuportable que feia, els Moixiganguers d’Igualada ens van convidar a dinar i a passar la tarda a la piscina municipal de Santa Margarida de Montbui. La gran majoria de la Colla va decidir quedar-s’hi i vam poder passar una tarda diferent i divertida en família!

 

Veure la galeria de: "Festa Major de Santa Margarida de Montbui: Castells de 7 i piscina a Santa Margarida de Montbui"

Castellers de Barcelona: 2pd4, 2d7, 5d7, 4d7, pd5
Moixiganguers d'Igualada: 3pd4, 3d8, 4d8, 7d7, pd6c, pd5

← Anar a "actuacions"