Logo de la Colla Castellers de Barcelona

4 de 7 dels Castellers de Barcelona al Casc Antic

4 de 7 dels Castellers de Barcelona al Casc Antic

Festa Major del Casc Antic

Seguim rodant els set pisos al Casc Antic

Maria López Moya | 2022-07-03

Després de dos caps de setmana sense actuacions i tota una setmana de descans, tornàvem a plaça i ho fèiem amb una actuació relativament nova: la de la Festa Major del Casc Antic, on hi participem des del 2018. Es tracta d’una actuació peculiar ja que compartim plaça únicament amb els Falcons de Barcelona i, per tant, s’hi poden veure dos tipus diferents de construccions humanes.

Vam iniciar la diada amb dos pilars de 4 amb els quals anotàvem l’estrena del Neir com a primeres mans. A la primera ronda aixecàvem un nou 4 de 7 on s’hi estrenava el Toni al pis de terços. El segon castell de la jornada va ser el 4 de 7 amb l’agulla, que també l’hem tret a plaça en diverses ocasions aquesta temporada. A la tercera ronda vam descarregar el 3 de 7 amb l’estrena de l’Aïda
com a agulla. Degut al bon ritme de la diada vam aprofitar per fer el 3 de 6 per sota en una quarta ronda poc ordinària, que ens deixava l’estrena de tot el pom de dalt i gran part del tronc i les mans. Per últim, acomiadàvem la calorosa plaça Comercial amb un pilar de 5 ben ferm.

Veure la galeria de: "Festa Major del Casc Antic: Seguim rodant els set pisos al Casc Antic"

Castellers de Barcelona: 2pd4, 4d7, 4d7a, 3d7, 3d6xs, pd5

← Anar a "actuacions"