Logo de la Colla Castellers de Barcelona

4 de 8 dels Castellers de Barcelona al Poble Sec

4 de 8 dels Castellers de Barcelona al Poble Sec

XXIIIè Aniversari dels Castellers del Poble Sec

Repetim la fita de l’Aniversari

Maria López Moya | 2022-07-10

El passat 10 de juliol participàvem al XXIIIè Aniversari dels Castellers del Poblesec i volíem fer-hi un bon paper. L’objectiu principal era descarregar els segons 4 de 8 i 2 de 7 de l’any. La tercera colla a plaça eren els Castellers de Lleida.

A diferència del nostre Aniversari, aquesta vegada vam obrir plaça amb el 2 de 7 (després de 2 pilars de 4 d’inici), nerviós però ben treballat, que comportava l’estrena del Zorro com a primer vent. Ara sí, a la segona ronda tocava atacar de nou el 4 de 8, amb diversos canvis a tronc respecte l’anterior i amb l’estrena a pinyes de l’Ari com a crossa, el Planas i el Sallent com a primers laterals i el Grego
com a primeres mans. Amb la feina pràcticament feta i després d’una llarga interrupció a causa d’una caiguda dels bandarres, vam encarar la tercera ronda amb un 4 de 7 amb l’agulla amb l’estrena de la Sofía a dosos. A la ronda de pilars el Bou s’anotava el seu primer pilar de 5 a terços i vam tancar la diada amb 2 pilars de 4.

En acabar l’actuació ens vam sumar a la celebració d’aniversari dels amfitrions i vam poder passar una bona estona dinant i fent una mica de festa just davant del seu local, gaudint de la part social que ens brinden els castells.

Veure la galeria de: "XXIIIè Aniversari dels Castellers del Poble Sec: Repetim la fita de l’Aniversari"

Castellers de Barcelona: 2pd4, 2d7, 4d8, 4d7a, pd5, 2pd4
Castellers del Poble Sec: 2pd4, 4d7a, i3d7a, 4d6, 3d6, pd5, 2pd4
Castellers de Lleida: pd4, 4d7, 3d7, 3d6a, pd5, 2pd4

← Anar a "actuacions"