Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Pinya de 2 de 7 dels Castellers de Barcelona a la Festa Major de Sabadell

Pinya de 2 de 7 dels Castellers de Barcelona a la Festa Major de Sabadell

Festa Major de Sabadell

Encetem el segon tram amb el 2 de 7

Òscar Montserrat | 2022-09-04

El passat diumenge vam encetar el segon tram de la temporada actuant a la Festa Major de Sabadell, on vam compartir plaça amb la colla local dels Castellers de Sabadell, amb els Minyons de Terrassa i amb els Capgrossos de Mataró. 

Vam entrar a plaça amb un pilar de 4 caminant i tot seguit vam alçar un pilar de 4 de dol en record del Valentí Vidal, casteller veterà de la Colla i cap de pinyes dels anys 80, que ens va deixar el passat 21 d’agost. Sent els quarts en actuar, el castell a la primera ronda va ser el nostre millor del dia, el 2 de 7, el cinquè descarregat de l’any amb control tot i cert dinamisme del castell. Tot seguit, el segon castell més sovintejat d’aquest any, el 5 de 7, que ens serveix de rodatge de molts castellers. Per acabar les rondes de castells, un tranquil i serè 3 de 7 que va donar pas al pilar de comiat, un de cinc completat sense cap mena de problema. 

Els Castellers de Sabadell varen completar una actuació amb un castell de vuit, el quatre, més el 7 de 7, el 5 de 7 i vano de 5. Pel que fa als Minyons de Terrassa, castell de nou per començar, el 3 de 9 amb folre, acompanyat de 2 de 8 amb folre carregat, 5 de 8 i vano de 5. Per últim, els Capgrossos van ensopegar amb el 4 de 8, sols carregat, amb despenjada primer del pom de dalt emportant-se tot seguit la resta del castell, i varen seguir amb 3 de 7, 5 de 7 i vano de 5.

Estrenes:

  • 5 de 7: Moon (crossa), Sara Mestres (terça), Irene (quarta), Laia Garcia (quarta), Aroa (quarta) i Christine (enxaneta)
  • 3 de 7: Lancho (terç)

Veure la galeria de: "Festa Major de Sabadell: Encetem el segon tram amb el 2 de 7"

Castellers de Barcelona: pd4cam, pd4 de dol, 2d7, 5d7, 3d7, pd5
Castellers de Sabadell: pd4cam, 4d8, 7d7, 5d7, vd5
Minyons de Terrassa: pd4cam, 3d9f, 2d8fc, 5d8, vd5
Capgrossos de Mataró: 4d8c, 3d7, 5d7, vd5

← Anar a "actuacions"