Logo de la Colla Castellers de Barcelona

2 de 7 descarregat pels Castellers de Barcelona a la Festa Major de Sarrià

2 de 7 descarregat pels Castellers de Barcelona a la Festa Major de Sarrià 2022

Festa Major de Sarrià 2022

Dia d’estrenes a Sarrià

Òscar Montserrat | 2022-10-09

Després de dos caps de setmana amb actuacions d’alta intensitat, a la d’aquest diumenge per la Festa Major de Sarrià la Colla ha apostat per una actuació de castells de set per a poder donar rodatge en general.

Una Festa Major de Sarrià on ens vam concentrar, per primer cop, a la Plaça de Sant Vicenç de Sarrià i d’aquí vàrem pujar en cercavila fins a la Plaça del Consell de la Vila on hi vam entrar amb un pilar de 4 caminant, i un cop ja situats a plaça vàrem alçar un pilar de 4. 

Sent els darrers actuar, a la primera ronda vam descarregar un nou 2 de 7, amb canvis al tronc però dominat en tot moment, que va servir per recuperar confiança en l’estructura després de la caiguda del 2 de 8 amb folre del concurs. En la segona ronda vam alçar un clàssic d’aquest any el 5 de 7, amb una alineació lleugera que no va comportar cap mena de problema tot i les estrenes que presentava. A la tercera ronda optàvem per un bàsic de set, el 4, el qual va pujar amunt al segon peu i va mantenir les bones mides en tot moment, permetent descarregar-se sense cap problema. Finalment, a la ronda de pilars, primer un pilar de 5 i tot seguit dos pilars de 4.

Pels que fa a les altres colles presents a plaça, els Castellers de Sarrià, varen complir amb el seu objectiu després d’assolir el seu primer castell de set i firmar la seva millor actuació de la història. Per la seva banda, els Laietans de Gramenet van poder descarregar el 3 de 6 després d’un intent desmuntat, el 3 de 6 amb el pilar, van fer dos intents desmuntats de 4 de 6 i van cloure amb un pilar de 4.

Estrenes:

  • 5 de 7: Laia Garcia (terça a carregar), Anna Paula (terça a descarregar), Anna Prats (quarta a la dreta), Lucía (quarta a descarregar), Carreras (primeres mans), Neir (primer vent), Sofia (dosos carregar), Laia Roman (aixecador al dos)
  • 4 de 7: Joan Mateo (segon), Berta (quarta), Saray (quarta), Fi (lateral), Carreras (primeres mans), Neir (primer vent), Guahe (agulla), Moon (crossa), Anna Prats (tap)
  • Pilar de 5: Laia Garcia (terça), Aina Chaos (baixa)
  • Pilars de 4: Elsa Yu (enxaneta), Violeta (aixecadora), Manu (baix)

Veure la galeria de: "Festa Major de Sarrià 2022: Dia d’estrenes a Sarrià"

Castellers de Barcelona: pd4cam, pd4, 2d7, 5d7, 4d7, pd5, 2pd4
Castellers de Sarrià: pd4cam, pd4, id5d6, 5d6, 4d7, 2d6, pd5
Laietans de Gramenet: pd4, id3d6, 3d6, 3d6a, id4d6, id4d6, pd4

← Anar a "actuacions"