Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Detall del 3 de 8 dels Castellers de Barcelona a la Festa Major de Les Corts 2022

Detall del 3 de 8 dels Castellers de Barcelona a la Festa Major de Les Corts 2022

FM Les Corts 2022

Probablement, l’última clàssica de la temporada

Òscar Montserrat | 2022-10-12

El mes d’octubre és un mes amb cites clau de Festes Majors de diferents barris de Barcelona, i si diumenge passat vam actuar a Sarrià, aquest dimecres festiu teníem cita a la Plaça Comas del barri de les Corts.

L’actuació es va iniciar amb l’entrada a plaça amb un pilar de 4 caminant per, tot seguit, tancar la primera ronda amb un nou 3 de 8, solvent en tot moment i que ja s’ha convertit en una garantia com a castell de sortida. A la segona ronda descarregàvem un nou 4 de 8, el novè de l’any, que va comportar una mica més d’esforç de l’habitual, però sense perillar en cap moment l’assoliment complet del castell. Per completar la tercera clàssica de vuit de la temporada, es va descarregar un nou 2 de 7 amb canvis a segons i terços, amb crits de la Colla demanant un pis més. A la ronda de pilars vam fer un pilar de 5 al balcó de manera simultània als Castellers de Sants, on hi va pujar des de l’enxaneta fins al segon! Vam tancar la diada amb 2 pilars de 4.

Els Castellers de Sants també van completar la clàssica de vuit, en el seu cas incloent un intent desmuntat de 2 de 8 amb folre a la segona ronda, sumant també el pilar de 5 al balcó i tres pilars de 4. Els Castellers de la Sagrada Família van completar els dos bàsics de set sumant-hi el 3 de 6 aixecat per sota. Per acabar, van descarregar el primer pilar de 5 de la temporada.

Estrenes:

  • 3 de 8: Pozo (crossa)
  • 4 de 8: Guahe (primer lateral), Neir (primer vent), Aïda (segon lateral), Emma (dosos)
  • Pilar de 5 al balcó: Pozo (baixa)

Veure la galeria de: "FM Les Corts 2022: Probablement, l’última clàssica de la temporada"

Castellers de Barcelona: pd4cam, 3d8, 4d8, 2d7, pd5balcó, 2pd4
Castellers de Sants: pd4cam, 3d8, id2d8f, 4d8, 2d7, pd5balcó, 3pd4
Castellers de la Sagrada Família: pd4cam, 3d7, 4d7, 3d6xs, pd5, 2pd4

← Anar a "actuacions"