Logo de la Colla Castellers de Barcelona

5 de 6 descarregat pels Castellers de Barcelona a la FM de la Verneda de 2022

5 de 6 descarregat pels Castellers de Barcelona a la FM de la Verneda 2022

Festa Major de la Verneda 2022

Verneda d’estrenes

Òscar Montserrat | 2022-11-12

El dissabte 12 de novembre encetàvem el doblet d’actuacions al voltant de la festivitat de Sant Martí, a l’actuació de la Festa Major de la Verneda, a la Plaça de la Palmera. Abans de la diada, vam descarregar un pilar de 5 davant de la Pastisseria La Palma com a part de la celebració dels 100 anys d’aquesta botiga tan tradicional del Clot i que ens ha donat tant de suport al llarg de la història de la Colla.

Un cop situats, i acompanyats per la Colla Castellera de l’Esquerra de l’Eixample, vam iniciar la que seria una actuació poc habitual, amb cinc castells, de cara a poder realitzar el màxim d’estrenes possibles en un dia que serveix per aquesta finalitat. Vam començar amb dos pilars de 4 simultanis i vam sortir de 4 de 6 amb el pilar. Després, vam augmentar les rengles dels castells amb el 5 de 6 i amb el 7 de 6. A quarta ronda va arribar el torn de l’únic castell de set del dia, el 4 de 7, estructura que es faria a continuació però de 6 pisos. A la ronda de pilars de comiat, dos de quatre simultanis van tancar la Diada.

Els Esquerdats varen realitzar una actuació completa de castells de sis amb dos pilars de 4, el 4 de 6, el 2 de 6 (el primer del seu historial), el 3 de 6 amb el pilar, i dos pilars de 4.

Estrenes:

  • 2 pilars de 4: Luli i Alandí (aixecadores)
  • 4 de 6 amb el pilar: Violeta (dosos), Laia García (segona al pilar) i Laia Roman (aixecadora i enxaneta pilar), Ari (baixa al pilar), Guahe (agulla), Asier, Fi, Manelet i Rocio (primer lateral)
  • 5 de 6: Quesada (segon a carregar), Saray (terça a l’esquerra), Aroa (terça a la dreta), Lucia (terça a descarregar), Nadia (dosos a la rengla), Mariona (dosos a descarregar), Mireia Tarragó, Pozo, Sara Mestres i Ana Paula (baixes), Lorena (contrafort), Fi (primer lateral a la rengla), Manelet (primer lateral), Julio Silva (primer vent)
  • 7 de 6: Lorena, Bonache, Oriol Tarragó, Aïda i Helena Tarrats (segons), Maria i Alandí (terces), Lopera, Pozo, Wildo i Ari (baix), Manu, Laura M, Alba M i Gabarró (contrafort), Manelet, Quesada, Balcells, Fi i Rocio (primer lateral), Julio Silva i Marc Navarro (primeres mans), Ani i Asier (agulla)
  • 4 de 7: Manu (contrafort), Fi (primer lateral)
  • 4 de 6: Aguilera i Manelet (segons), Luli (terça), Mariona (dosos), Alba M (baix), Mireia Tarragó (contrafort), Rocio i Gabarró (agulla), Fi (primer lateral), Julio Silva (primeres mans)
  • 2 pilars de 4: Mireia (aixecadora) i Martí (enxaneta)

Veure la galeria de: "Festa Major de la Verneda 2022: Verneda d’estrenes"

Castellers de Barcelona: 2pd4, 4d6a, 5d6, 7d6, 4d7, 4d6, 2pd4
Colla Castellera de l'Esquerra de l'Eixample: 2pd4, 4d6, 2d6, 3d6a, 2pd4

← Anar a "actuacions"