Logo de la Colla Castellers de Barcelona

4d7 descarregat per les Castelleres de Barcelona a l'Homenatge a les Heroïnes Anònimes Carme Alomà

4 de 7 descarregat per les Castelleres de Barcelona a l'Homenatge a les Heroïnes Anònimes Carme Alomà

Homenatge Heroïnes Anònimes Carme Alomà 2023

De nou castell de set de les dones de la Colla

Òscar Montserrat | 2023-03-05

Aquest diumenge hem tornat a actuar com en els darrers anys, a excepció del 2021 a causa de l’aturada per la pandèmia de la Covid-19, a la Diada Homenatge de les Heroïnes Anònimes Carme Alomà organitzada per la colla dels Xicots de Vilafranca.

Una diada especial ja que és l’ocasió de l’any en què els castells que alcem estan formats exclusivament per dones a nuclis, tronc i pom de dalt.

Després de dos pilars de 4 simultanis, sent els segons en actuar, vam alçar un 5 de 6 que es va girar a segons del tres però que no va comportar més problemes. Tot seguit, tornada als castells de set femenins amb el 4 de 7, castell ben quadrat i que va ser descarregat amb suficiència. Finalment a la tercera ronda un 4 de 6 amb el pilar que també va ser dominat en tot moment, i a la ronda de pilars de comiat dos pilars de 4 simultanis.

Pel que fa a la colla amfitriona del Xicots de Vilafranca, varen alçar pilar de 4, 4 de 6, 4 de 6 amb el pilar, 3 de 6 amb agulla i dos pilars de 4.

Estrenes:

  • Pilars de 4: Elisenda (1s mans), Balcells (primer lateral), Cuevas (1er lateral), Pozo (1r lateral), Montse Pachón (1r vent), Vane (1r vent), Vanessa (1r lateral), Lorena (1r vent), Rocio (1r lateral), Miki (1r vent), Andrea (1r lateral), Balcells (agulla), Rocio (1r vent) i Kyle (1r lateral)
  • 5 de 6: Aïda (baixa), Aina Solé (baixa), Alba M (baixa), Isabel (baixa), Nanu (contrafort), Anna Prats (crossa), Rocio (1r lateral), Cuevas (1r lateral), Lorena (1r lateral), Balcells (1r lateral), Miki (1r lateral), Elisenda (1s mans), Andrea (segona esquerra), Sara Mestres (segona carregar), Ana Paula (segona descarregar), Berta (terça descarregar), Emma (dosos) i Bernu (aixecadora)
  • 4 de 7: Aina Solé (baixa), Aïda (baixa), Lorena (baixa), Mercè (contrafort), Vane (contrafort), Chaos (contrafort), Rocio (1r vent), Cuevas (1r lateral), Andrea (1r lateral), Vanessa (1r lateral), Miki (1r lateral), Balcells (agulla), Elisenda (1s mans), Ana Paula (segona), Sara Mestres (segona) i Mariona (dosos)
  • 4 de 6 amb el pilar: Alba M (baixa pilar), Ana Paula (baixa), Sara Mestres (baixa), Balcells (1r lateral), Miki (1r lateral), Vanessa (1r lateral), Rocio (1r lateral), Cuevas (1r lateral), M/S (lateral de dins), Rami (lateral de dins), Elisenda (1s de dins), Andrea (segona), Marina Meléndez (segona), Berta (terça), Cèlia (aixecadora pilar), Claudia (dosos) i Laia Roman (enxaneta pilar)

Veure la galeria de: "Homenatge Heroïnes Anònimes Carme Alomà 2023: De nou castell de set de les dones de la Colla"

Castelleres de Barcelona: 2pd4, 5d6, 4d7, 4d6a, 2pd4
Xicots de Vilafranca: pd4, 4d6, 4d6a, 3d6a, 2pd4

← Anar a "actuacions"