Logo de la Colla Castellers de Barcelona

4d7a descarregat pels Castellers de Barcelona a Sant Josep Oriol 2023

4d7a descarregat pels Castellers de Barcelona a Sant Josep Oriol 2023

Sant Josep Oriol 2023

Doblet d’estrenes per Sant Josep Oriol

Jordi Planas | 2023-03-18

Cap de setmana amb doblet d’actuacions a la ciutat de Barcelona, sent la del dissabte a la tarda a la Plaça del Pi amb motiu de les Festes de Sant Josep Oriol, juntament amb les colles dels Castellers de Cerdanyola i de la Colla Castellera Jove de Barcelona com a colles convidades.

L’actuació s’encetava amb pilars d’inici, concretament dos pilars de 4 simultanis, per tot seguit alçar el primer castells del dia, el 4 de 7 amb el pilar, segon de l’any i completat amb suficiència tot i els debuts sobretot al pis de segons.

A la segona ronda arribava la primera estrena del dia, la del 5 de 7, castell lent per problemes a l’hora de pujar de l’aixecadora del tres que debutava, parat tot i les males mides, i que es va completar sense més complicacions.

Les rondes de castells es tancaven amb el 4 de 7, castell ideal per a ser font de rodatge dels menys habituals.

Finalment a la ronda de pilars, la segona estrena del dia, la del pilar de 5, el qual va donar pas a un pilar de 4, que aquest si va ser el final de l’actuació.

Pel que fa a les colles convidades, castell de set, el 3 de 7 a la primera ronda, amb dos castells de sis, el 4 de 6 amb el pilar i i el 2 de 6, per acabar amb el pilar de 5 en el cas de la Colla Castellera Jove de Barcelona. I en el cas dels Castellers de Cerdanyola castells de sis completant el 3 de 6, el 3 de 6 amb el pilar, desmuntant el 4 de 6, per acabar amb pilar de 4 i pilar de 4.

Estrenes

  • 4 de 7 amb el pilar: Lorena (baixa), Joanma (segon), Pareras (segon), Lancho (segon), Lopera (terça), Berta (quarta), Laia Garcia (terça pilar), Antonio (1r lateral), Johan (1r lateral), Vanessa (1r lateral), Marc Navarro (1r vent), Neir (1r vent)
  • 5 de 7: Lorena (baixa), Saray (quarta esquerra), Berta (quarta descarregar), Nadia (dosos rengla), Mariona (dosos descarregar), Bernu (aixecadora tres), Johan (1r lateral), Marc Navarro (1r lateral)
  • Pilar de 4: Júlia (enxaneta), Lopera (agulla)

Veure la galeria de: "Sant Josep Oriol 2023: Doblet d’estrenes per Sant Josep Oriol"

Castellers de Barcelona: 2pd4, 4d7a, 5d7, 4d7, pd5, pd4
Colla Castellera Jove de Barcelona: pd4, 3d7, 2d6, 4d6a, pd5
Castellers de Cerdanyola: pd4, 3d6, 3d6a, id4d6, pd4, pd4

← Anar a "actuacions"