Logo de la Colla Castellers de Barcelona

4d7a carregat pels Castellers de Barcelona a Cornellà

4d7a carregat pels Castellers de Barcelona a Cornellà de Llobregat

Diada de Primavera dels Castellers de Cornellà 2023

Ensopegada amb el 4 amb el pilar

Òscar Montserrat | 2023-04-15

Aquest dissabte 15 d’abril els Castellers de Barcelona encetàvem un nou doblet d’actuacions, actuant dissabte a la tarda i diumenge al migdia.

Abans de l’actuació de la tarda, al migdia participàvem amb dos pilars de 4 en la tradicional Mona Solidària organitzada per la Pastisseria la Palma del barri del Clot de Barcelona i aprofitàvem l’ocasió per a poder recollir les mones que entregaríem a les colles filloles amb les quals coincidíem a plaça aquest cap de setmana, els Castellers de Cornellà i els Minyons de Terrassa.

Un cop arribats a Cornellà, al local de la colla local, ens vàrem desplaçar fins a la Plaça situada davant del Mercat Marsans on tenia lloc la Diada de Primavera, amb la colla local i els Margeners de Guissona, i iniciàvem l’actuació amb dos pilars de 4 simultanis.

Com a primer castell un 4 de 7 de rodatge, i de segon el mateix castell però amb el pilar al mig, castell que va anar bé a nivell del quatre però que a la motxilla de sortida el pilar es va trencar sense remei quedant el castell en carregat. Ensopegada no prevista, no quedava en carregat aquest castell des de juliol del 1996.

Per tancar una diada de tres castells un 3 de 7 que no va suposar cap mena de problema, per finalment cloure la diada amb dos pilars de 4 simultanis.

Finalment tancàvem les rondes de castells amb un 3 de 7 que de nou descarregàvem sense cap mena de dificultat, dominant-lo en tot moment. 

Pel que fa a les altres colles, els de Cornellà feien una diada on destacava el castell de set a la primera ronda, el 4 de 7, per sumar dos castells de sis, el 5 de 6 i el 4 de 6 amb el pilar, i amb pilar de 4 per començar i per acabar. 

I els Margeners de Guissona, actuació de castells de sis amb 3 de 6 amb el pilar, 3 de 6, 2 de 6 i pilar de 4 per començar i acabar.

Estrenes:

  • 4 de 7: Bernu (aixecadora), Banyeres (crossa), Abu (1er lateral), Emma (quarta)
  • 4 de 7 amb el pilar carregat: Laia (enxaneta), Bubu (lateral del pilar), Oriol Borrell (segon)
  • 3 de 7: Mariona (dosos), Antonio (1er lateral)

Veure la galeria de: "Diada de Primavera dels Castellers de Cornellà 2023: Ensopegada amb el 4 amb el pilar"

Castellers de Barcelona: 2pd4, 4d7, 4d7a, 3d7, 2pd4
Castellers de Cornellà: pd4, 4d7, 5d6, 4d6a, pd4
Margeners de Guissona: pd4, 3d6a, 3d6, 2d6, pd4

← Anar a "actuacions"