Logo de la Colla Castellers de Barcelona

3 de 6 descarregat pels Castellers de Barcelona a la Plaça del Mercat del Clot, en el Cercavila de Primavera

3 de 6 descarregat pels Castellers de Barcelona a la Plaça del Mercat del Clot, en el Cercavila de Primavera

Cercavila de Primavera del Clot 2023

Aplec del Cargol i Cercavila Festiu a la Festes de la Primavera

Òscar Montserrat | 2023-05-06

El primer cap de setmana del mes de maig representava un de ben carregat pel que fa als Castellers de Barcelona, tot començant amb un dissabte fent barri participant de dues de les activitats organitzades amb motiu de les Festes de la Primavera del Clot-Camp de l’Arpa, al primer Aplec del Cargol i al Cercavila Festiu.

El dia començava amb dos tallers de castells, un al Fossar del Parc del Clot on s’organitzava l’Aplec del Cargol, un nou acte al barri del Clot organitzat per diferents entitats, i un altre a la Plaça de la Infància, aquesta situada al barri de la Verneda. I en el Fossar del Clot el dia continuava amb concert, cargolada i botifarrada i bingo de musical.

Tot seguit ens desplaçàvem cap a la Plaça de Can Robacols com a emplaçament de l’inici del Cercavila Festiu amb les entitats de cultura popular situades al barri del Clot i Camp de l’Arpa, sents els darrers en el mateix fèiem un 4 de 6 i to t seguit un pilar de 4.

Enfilàvem el carrer Historiadors Maians per tot seguit girar a l’esquerra i anar baixant pel carrer Rogent i ho faríem amb diversos pilars de 3 nets caminant, fent parada a la confluència amb el carrer Mallorca on descarregaríem un 3 de 6 i una nova parada a la rambleta situada entre Aragó i Meridiana on es faria un pilar de 4. Arribaríem a la Plaça del Mercat amb el primer pilar de 4 caminant de la temporada, i allà descarregaríem un nou 3 de 6, per seguir el camí cap al Fossar del Parc del Clot on culminaria el cercavila i ho faríem amb un 4 de 6 amb el pilar i un pilar de 4.

Allà mateix continuaria la festa de l’Aplec del Cargol amb música a càrrec de diferents Djs del barri.

 

Estrenes:

  • 4 de 6: Lorena i Banyeres, (segons), Alandí (terça), Titi (aixecadora), Bernu (enxaneta)
  • 3 de 6: Andrea (segona), Anna Prats (terça dreta), Ian (terç esquerra), Yemel (primer vent), Mireia (dosos rengla), Titi (aixecadora), Bernu (enxaneta)
  • 3 de 6: Abril (dosos rengla) 
  • 4 de 6 amb el pilar: Aguilera (segon), Lucia (terça), Mireia (aixecadora pilar), Titi (aixecadora i enxaneta pilar)
  • Pilars de 3 caminant: Martí (enxaneta)
  • Pilar de 4 caminant: Titi (enxaneta)

Veure la galeria de: "Cercavila de Primavera del Clot 2023: Aplec del Cargol i Cercavila Festiu a la Festes de la Primavera"

Castellers de Barcelona: 4d6, pd4, 3d6, pd4, pd4cam, 3d6, 4d6a, pd4

← Anar a "actuacions"