Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Baixada dels dosos del 3 de 7, amb l'església de Santa Maria del Pi de fons.

Diada de Sant Josep Oriol 2024

De set i amb estrenes per Sant Josep Oriol

Òscar Montserrat | 2024-03-16

Cap de setmana amb doblet d’actuacions a la ciutat de Barcelona, sent la primera el dissabte a la tarda a la Plaça del Pi, amb motiu de les Festes de Sant Josep Oriol. Allà vam actuar juntament amb la colla dels Bordegassos de Vilanova, en la seva primera diada de la temporada.

L’actuació s’encetava amb pilars d’inici, concretament dos pilars de 4 simultanis, per tot seguit alçar el primer castell del dia, el 4 de 7, castell que tindria una alineació amb debuts sobretot al pis de terços i que, tot i estar desfigurat, es va poder completar amb comoditat. A la segona ronda va ser el torn del 4 de 7 amb el pilar, el segon de l’any, amb un quatre que va mostrar una molt bona cara i un pilar que va haver d’esforçar-se al màxim per a poder-se completar. Per acabar, tancàvem les rondes de castells amb el 3 de 7, castell que va ser dominat de principi a final, molt rodó. Finalment a la ronda de pilars, pilar de 5 força solvent.

Pel que fa a la colla convidada, van fer una actuació de castells de sis amb el 5 de 6 i el 2 de 6, deixant en intent desmuntat en dues ocasions el 3 de 7 per indecisió dels més petits. Així, la seva actuació completa és pilar de 4, 5 de 6, 2 intents desmuntats de 3 de 7, 2 de 6 i 2 pilars de 4.

Estrenes

  • 4 de 7: Rutxi i Pareras (terços), Rim (enxaneta), Ari i Isabel (baixes), Macarena (primer lateral), Farners (primer vent).
  • 4 de 7 amb el pilar: Clàudia (quarta), Dory (baixa), Ju (crossa), Albert Mateo (baix del pilar)
  • 3 de 7: Mariona (quarta), Rim (enxaneta), Ju (crossa)

Veure la galeria de: "Diada de Sant Josep Oriol 2024: De set i amb estrenes per Sant Josep Oriol"

Castellers de Barcelona: 4 de 7, 4 de 7 amb el pilar 3 de 7, pilar de 5
Bordegassos de Vilanova: 5 de 6, id 3 de 7, id 3 de 7, 2 de 6, 2 pilars de 4

← Anar a "actuacions"