Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Canalla a punt per pujar al 4 de 7

Diada de Cardedeu 2024

De set a Cardedeu

Òscar Montserrat | 2024-05-04

Aquest darrer cap de setmana, els Castellers de Barcelona teníem un doblet d’actuacions que començava el dissabte a la tarda a Cardedeu, una població on actuàvem per segon cop a la història de la colla, convidats en aquesta ocasió per la colla dels Xics de Granollers, en una diada castellera on també participaven els Castellers de Cornellà i els Castellers de Caldes de Montbui.

L’actuació començaria amb puntualitat i finalitzaria en poc més d’una hora i mitja. La diada iniciava amb pilars d’inici, i nosaltres ho fèiem amb dos pilars de 4 simultanis, per tot seguit, essent els darrers a actuar, fer com a primer castell de la tarda el 3 de 7; castell que es completaria amb solvència i que apunta cap al de vuit pisos. A la segona ronda seria el torn del millor castell del dia, el 5 de 7, el castell que estem sovintejant més i que com en les altres ocasions va permetre fer rodatge a les diferents posicions. I per tancar les rondes de castells seria el moment de l’altre castell bàsic de set, el 4 de 7, el qual tampoc comportaria cap mena de dificultat en completar-lo. Finalment, la diada acabaria amb un únic pilar de 5, amb el que podria acabar sent el pilar de 6 sense el pis de quart.

Per part de les altres colles, actuacions completes de castells de set per part dels Xics de Granollers i dels Castellers de Cornellà, els primers amb el 5 de 7, 7 de 7, 4 de 7 i pilar de 5, i en cas dels liles, els dos bàsics de set per començar i acabar les rondes de castells, estrenant el 3 de 7 amb el pilar a la segona ronda, i acabant amb el pilar de 5. Per acabar, els de Caldes de Montbui desmuntaríem en dues ocasions el 4 de 7, per acabar amb el 2 de 6, el 3 de 6 amb el pilar i dos pilars de 4.

Estrenes:

  • 3 de 7: Yanira (dosos a la rengla), Nadia (dosos oberta), Macarena (primer lateral)
  • 5 de 7: Berta (terça al dos a carregar), Sergi (segona veu de gralla), Hesse (primer
    vent), Coco (crossa)
  • 4 de 7: Yanira (dosos), Marin (segon), Macarena (primer lateral), Yekaterina (crossa)

Veure la galeria de: "Diada de Cardedeu 2024: De set a Cardedeu"

Castellers de Barcelona: 3 de 7, 5 de 7, 4 de 7, pilar de 5
Xics de Granollers: 5 de 7, 7 de 7, 4 de 7 amb el pilar, pilar de 5
Castellers de Cornellà: 3 de 7, 3 de 7 amb el pilar, 4 de 7, pilar de 5
Castellers de Caldes de Montbui: id4 de 7, id4 de 7, 2 de 6, 3 de 6 amb el pilar, 2 pilars de 4

← Anar a "actuacions"