Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Moment de l'aleta del 4 de 8, que convertia la Plaça Ferran Reyes en una nova plaça de 8 a Barcelona

Festa Major de Navas 2024

La Plaça de Ferran Reyes també es de vuit

Òscar Montserrat | 2024-05-05

I aquest diumenge la Colla actuava amb motiu de la Festa Major del barri de Navas a la Plaça de Ferran Reyes, sent tot just la segona vegada que la Colla participava en aquesta Festa Major (la primera va ser l’any 2016) i aquest cop ho fèiem acompanyats dels Vailets de Gelida.

La diada començaria amb dos pilars de 4 simultanis i, de primer castell, seria el torn del 5 de 7, el vuitè ja de l’any, i que seria dominat de principi a final. A la segona ronda seria el moment de convertir la plaça en una nova plaça de vuit, descarregant el cinquè 4 de 8 de l’any, el qual pujaria amunt al segon peu, després de desmuntar un primer peu per problemes d’alçades, i que de nou demostraria el domini de la Colla en aquest castell, fent-lo amb molta tranquil·litat. Per tancar les rondes de castells, el quart 7 de 7 de l’any, castell que sempre és una bona oportunitat per a poder donar el màxim rodatge possible a totes les posicions del castell.
Finalment, com a pilars de comiat, primer un pilar de cinc lleuger que va agafant rodatge i, tot seguit, dos pilars de 4 simultanis.

Per la seva part, dels Vailets de Gelida començarien completant el 4 de 6 amb el pilar, per desmuntar en dues ocasions el 5 de 6 per indecisió dels més petits, i acabar amb el de 4 de 6.

Estrenes:

  • 7 de 7: Yanira i Mireia (dosos), Aina (aixecadora), Iona (enxaneta), Dory (baixa)
Castellers de Barcelona: 5 de 7, 4 de 8, 7 de 7, pilar de 5, 2 pilars de 4
Vailets de Gelida: 4 de 6 amb el pilar, id 5 de 6, id 5 de 6, 4 de 6

← Anar a "actuacions"