Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Detall de l'aleta del 4 de 8 amb una enxaneta que s'estrenava

Festa Major de Nou Barris 2024

A Nou Barris també toca el 4 de 8

Òscar Montserrat | 2024-05-19

Cap de setmana amb una de les diades més tradicionals del calendari dels Castellers de Barcelona, la de la Festa Major de Nou Barris, aquest cop amb els Castellers de Castelldefels com a colla convidada.

L’actuació començava amb dos pilars de 4, per tot seguit donar pas al primer castell del dia, torn del sisè 4 de 8 de la temporada, amb canvis al tronc i una estrena al pis de quarts i també en el cas de l’enxaneta. Castell que pujaria amunt al segon peu i que, tot i no tenir l’excel·lència dels darrers, es podria assolir completament. A la segona ronda no va ser possible l’estrena del 9 de 7, i finalment va ser un castell ja sovintejat aquest any: el 7 de 7, castell que permet moltes rotacions a tots nivells i que de nou vam completar tot i ser un pèl lent en la seva execució. I per tancar les rondes de castells, el més sovintejat, el 5 de 7, castell assolit de nou amb comoditat i amb canvis a tots els nivells. Finalment, un vano de 5 a la ronda de pilars donaria per finalitzada l’actuació.

Per part de la colla convidada, després de 2 pilars de 4 d’entrada, van culminar l’actuació amb el 3 de 7, el 2 de 6, el 4 de 6 amb el pilar, i per tancar també amb 2 pilars de 4.

Estrenes:

  • 2 pilars de 4: Dory (segona)
  • 4 de 8: Marín (baix), Berta (quarta), Rim (enxaneta)
  • 5 de 7: Rim (dosos)

Veure la galeria de: "Festa Major de Nou Barris 2024: A Nou Barris també toca el 4 de 8"

Castellers de Barcelona: 4 de 8, 7 de 7, 5 de 7, vano de 5
Castellers de Castelldefels: 3 de 7, 2 de 6, 4 de 6 amb agulla, 2 pilars de 4

← Anar a "actuacions"