Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Castell d'inici de temporada

Castell d'inici de temporada

Diada d'inici de temporada dels Castellers de Badalona

Els Castellers de Barcelona passegen el carro gros

Jordi Planas | 2019-03-24

Els Castellers de Barcelona han descarregat novament el 4 de 8 aquest migdia a Badalona. És el tercer que descarreguen enguany. Ha estat a la  Diada d’Inici de Temporada organitzada pels castellers locals. 

A tocar del mar, els vermells han començat la diada descarregant el 5 de 7. En segona ronda ha arribat el plat fort de la diada: després d’un peu desmuntat, els de Jaume Montolio han descarregat el 4 de 8. En tercera ronda, els barcelonins han descarregat el 4 de 7 amb agulla i han acabat la diada descarregant 3 pilars de 4.

Els Micacos han descarregat en primera ronda el 3 de 6 amb agulla. A la segona ronda, els locals han descarregat un 3 de 6 on nucli, tronc i canalla eren formats per dones. Finalment han descarregat el 2 de 6 i han acabat la diada amb un pilar de 5. Els Castellers de Badalona actualment no disposen d’un local on assajar. Després d’haver de marxar de l’antic, l’Ajuntament els n’ha ofert un que no està amb condicions per a l’activitat castellera i necessita unes obres que encara no tenen data d’inici.

Els Sagals d’Osona han estat l’altra colla convidada. Els osonencs han descarregat en la primera ronda el 4 de 7. El segon castell dels Sagals ha estat el 4 de 7 amb agulla i el tercer ha estat el 3 de 7. Han tancat la diada amb un pilar de 5.

Veure la galeria de: "Diada d'inici de temporada dels Castellers de Badalona: Els Castellers de Barcelona passegen el carro gros"

← Anar a "actuacions"