Logo de la Colla Castellers de Barcelona

4d8 diada del Roser de Maig de Cerdanyola

4d8 diada del Roser de Maig de Cerdanyola

Roser de Maig de Cerdanyola

4 de 8 vermell a Cerdanyola

Jordi Planas | 2019-05-05

Els Castellers de Barcelona s’han desplaçat avui fins a Cerdanyola del Vallès per participar a la Diada del Roser de Maig organitzada per la colla local, els Castellers de Cerdanyola i on també hi eren els Minyons de Terrassa. Les tres colles han començat la diada amb un pilar de 4 caminant.

Els de Jaume Montolio han descarregat, en primera ronda, el 5 de 7. Tot seguit ha arribat el torn del 4 de 8 que han completat amb èxit. A la tercera ronda, els vermells han descarregat el 7 de 7. Han acabat la diada amb un vano de 5.

La colla amfitriona, la dels Castellers de Cerdanyola, ha començat la diada descarregant el 3 de 7. A la segona ronda han descarregat el 4 de 7 i, finalment, en tercera ronda ha completat el 4 de 7 amb agulla. Ha tancat la diada amb un pilar de 5 i després tres pilars de 4.

La tercera colla de la diada ha estat la dels Minyons de Terrassa. Els de la camisa malva han descarregat el 5 de 8, el 2 de 8 amb folre i, finalment el 3 de 8. Han acabat la diada descarregant tres pilars de 5.

Veure la galeria de: "Roser de Maig de Cerdanyola: 4 de 8 vermell a Cerdanyola"

← Anar a "actuacions"