Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Aleta a la FM de Nou Barris

Aleta a la FM de Nou Barris. Fotografia: Xavi Ariza.

Festa Major de Nou Barris

A tres passes de la tripleta

Jordi Planas | 2019-05-19

Els Castellers de Barcelona, aquest migdia, han actuat a casa, ha estat com a amfitrions de la Festa Major de Nou Barris, on han actuat un any més amb els Bordegassos de Vilanova. Les dues colles han començat la diada amb els pilars d’inici: els vermells han fet 3 pilars de 4 i els bordegassos un pilar de 4.

Els de la camisa vermella, en primera ronda, han descarregat el 4 de 8. En segona ronda han provat el 2 de 8 amb folre però l’han hagut de desmuntar quan l’aixecadora ja estava col·locada. Era la primera vegada que intentaven aquest castell enguany. Com a repetició han fet el 3 de 8 i, finalment, en tercera ronda han optat pel 2 de 7. Per tancar la diada han descarregat un vano de 5 i un pilar de 4 al balcó.  És la segona clàssica de vuit que els barcelonins descarreguen aquesta temporada. 

Jaume Montolio, Cap de Colla dels Castellers de Barcelona valorava així l’actuació en acabar la diada: “La torre la tenim, avui no ha pogut ser però no passa res. La setmana que ve, si som gent, la tornarem a dur a plaça i la descarregarem”. Es tracta d’una torre renovada i lleugera, on els vermells han baixat una dosos a quints, una quinta a quarts i un quart a terços. 

Els Bordegassos de Vilanova han descarregat, en primera ronda, el 4 de 7 amb agulla. En segona ronda també han fet un intent desmuntat, en aquest cas, de 4 de 7, que han completat posteriorment. A la tercera ronda han descarregat el 3 de 7. Han tancat la diada amb un pilar de 5 i 2 pilars de 4.

Castellers de Barcelona: 3pd4, 4d8, id2d8f, 3d8, 2d7, vd5, pd4 balcó
Bordegassos de Vilanova: pd4, 4d7a, id4d7, 4d7, 3d7, pd5, 2pd4

← Anar a "actuacions"