Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Participa!

Contractacions:
609 32 77 56 [WhatsApp]
participa@castellersdebarcelona.cat

Els Castellers de Barcelona oferim per empreses, universitats, escoles, equips esportius i grups diversos, tallers castellers, demostracions, visites, activitats i conferències que adaptem a les necessitats de cada col·lectiu

4d7net Aquatic dels Castellers de Barcelona a la inauguració dels Mundials de Natació 2013

4d7net Aquatic dels Castellers de Barcelona
Inauguració dels Mundials de Natació de Barcelona 2013. Foto: Natàlia Mocholi

Contracta'ns

Els Castellers de Barcelona oferim per empreses, universitats, escoles, equips esportius i grups diversos, un ampli ventall d'activitats seleccionades que adaptem a les necessitats de cada col·lectiu.

Oferim, entre d'altres:

  • Tallers per conèixer els castells d'una forma activa.
  • Demostracions castelleres de petit format per esdeveniments.
  • Visites guiades a Cal Pebrot, seu dels Castellers de Barcelona.
  • Activitats castelleres per a estudiants de totes les edats.
  • Conferències sobre el món dels castells i els seus valors socials, educatius i esportius adreçats a la gestió de grups de tot tipus.

Tallers castellers

Els tallers són per donar a conèixer els castells de forma activa i per treballar els seus valors: el treball en equip, el lideratge, la participació, la integració, el compromís, la constància, la confiança, la comunicació i la cohesió.

Es poden fer allà on digueu o al mateix local dels Castellers de Barcelona. Igual que en els castells, en els nostres tallers tothom hi té cabuda.

Demostracions en petit format

Els Castellers de Barcelona oferim demostracions en petit format per empreses. Per una demostració de petit format amb castells i pilars desplacem uns 35 castellers. Tanmateix, ens adaptem, podent oferir també un o dos pilars.

Visites guiades

Coneixereu el món casteller en general i la nostra colla en particular tot veient un àudiovisual, visitant una exposició permanent de la història dels Castellers de Barcelona i participant en algunes proves d'un assaig.

Aquestes activitats esdevenen un exemple, o model, per a moltes escoles de negocis i per sessions educatives i motivacionals que pretenen dimensionar i subratllar valors com l’esforç, el treball en equip, el compromís, la constància, el liderat, la comunicació, la confiança, la integració, la participació i la cohesió.