Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Cartell del Podcasteller

Neix 'El Podcasteller' el podcast de castells dels Castellers de Barcelona

Maria López Moya | 2021-03-07

Els Castellers de Barcelona presenten ‘El Podcasteller’, el podcast de castells de la colla. En una època en què l’activitat castellera s’ha aturat, els Castellers de Barcelona engeguen aquest projecte que vol apropar els seus castellers i castelleres en un espai de reflexió sobre la colla i els seus valors.

Presentat per Maria López Moya i Aïda Buaro Torres, el podcasteller repassarà històries, anècdotes, fites i tot el que sigui d’interès sobre el món casteller i els Castellers de Barcelona. En un programa de durada aproximada de mitja hora es convidaran persones que ajudaran, en definitiva, a explicar com són els Castellers de Barcelona. La ciutat, la família, la visceralitat i en resum, la bogeria dels de la camisa vermella es veurà reflectida en el podcast que vol ser divulgatiu i d’entreteniment per no oblidar allò que fa únic el sentir-se casteller o castellera.

El primer capítol d’aquest podcast es titula ‘Castelleres de Barcelona’ i està dedicat a l’aniversari del primer 7 de 7 amb nuclis, tronc i canalla íntegrament femenins de la història que es va assolir el 8 de març del 2020 en una de les últimes actuacions castelleres abans de la pandèmia del coronavirus. Com a convidades, Montse Pachón (segona del 7 de 7), Irene Mañané (quarta del 7 de 7) i Afra Suárez (baixa del 7 de 7), ajudaran a explicar com va ser la preparació d’aquell dia, els assajos i la cohesió social que es va formar entre les castelleres de la colla…

On es pot sentir?

← Anar a "noticies"