Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Cartell Xarxa BCN (Il·lustració Maria López Moya)

Arriba el XarxaBCN: el torneig de voleibol platja entre entitats de cultura popular de la ciutat

Maria López Moya | 2021-07-05

Els Castellers de Barcelona organitzen la primera edició del torneig Xarxa BCN, el torneig de voleibol platja entre entitats de cultura popular de la ciutat de Barcelona.

Se celebrarà el pròxim 25 de juliol de 10 a 13 h al Club Natació Barcelona i hi podran participar fins a 16 equips que representin diferents entitats de cultura popular de Barcelona. Es faran quatre grups que jugaran entre ells. Els dos millors de cada grup es classificaran i jugaran entre ells fins a anar fent eliminatòries. Els partits tindran una durada de 15 minuts amb 5 de descans entre partits. Els equips han de ser mixtes i es poden apuntar a través d’un formulari fins al 15 de juliol. La inscripció costa 5€ per participant i inclou el dinar. També es pot assistir com a afició dels equips per 3€ que també inclouen el dinar.

El torneig ha de servir per promoure la participació i l’intercanvi entre les entitats culturals de la ciutat i els seus membres. La cultura porta aturada molt de temps i des de la Colla es proposa aquest torneig com una oportunitat de poder recuperar el vincle que abans es creava a les places i les cercaviles.

Formulari d’inscripció

Descarrega el cartell

Per a més informació i dubtes: colla@castellersdebarcelona.cat

 

← Anar a "noticies"