Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Cartell de l'Assaig 'Porta un amic o amiga'

Assaig 'Porta un amic o amiga' el divendres 18 de març!

Maria López Moya | 2022-03-12

El divendres 18 de març, a partir de les 21h i fins les 23:30h, els Castellers de Barcelona celebrem un Assaig ‘Porta un amic o amiga’. Aquest 2022 tenim l’objectiu d’eixamplar la nostra massa social i volem comptar amb tu! En acabar l’assaig, oferirem sopar gratuït i beguda a les persones assistents a l’assaig i sortejarem diferents productes entre les persones nouvingudes i les qui hagin portat amics o amigues.

Si no has provat mai els castells… No t’ho pensis! Fer castells és gratuït i necessitem gent de tota mena: gent jove, gent gran, gent més alta, més baixa, més prima i més grossa. Quan arribeu al local, demaneu pel Pep Lancho o l’equip de nouvinguts, i ells us donaran les indicacions bàsiques i us ajudaran durant l’assaig. En aquest enllaç hi trobareu més informació.

Què sortegem i qui participa del sorteig?

Totes les persones noves que vingueu a l’assaig rebreu un tiquet per participar en el sorteig, que se celebrarà un cop acabi. Les persones que ja formaven part de la Colla i portin amics a l’assaig rebran un tiquet per cada persona que hagin aconseguit portar. Se sortejaran un pernil (que només podran guanyar persones noves), un pack de cerveses de Birra Birrae, un sopar per a dues persones al bar de la Colla, i un lot de productes de la Colla.

← Anar a "noticies"