Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Jaume Montolio i Ramon Gil - Cap de colla i President_ Foto Castellers de Barcelona

Jaume Montolio i Ramon Gil - Cap de colla i President

Jaume Montolio és el Cap de Colla del 50è Aniversari

Maria López Moya | 2019-01-20

 Els Castellers de Barcelona han escollit Jaume Montolio com a nou Cap de Colla aquest dissabte 19 de gener, amb un total de 83 vots a favor, 3 en contra i 6 en blanc. L’equip tècnic de Montolio està format per Jordi Planas al capdavant de pinyes, Gabriel Guerrero al de troncs, Carlos Maroño encarregant-se de l’àrea de pilars i Jordi Lleixà “Txory” com a cap de canalla. La junta continuarà com l’any passat amb Ramon Gil com a President, Meritxell Mañané com a vicepresidenta, Daniel López com a secretari, Dolors Pallàs com a tresorera, Anna Jorba com a cap de l’Àrea Social i Maria López com a cap de comunicació.

Jaume Montolio, que substitueix Carlos Maroño, va ser cap de colla entre els anys 1994-1995, 2000-2001 i 2014-2015. L’última vegada que va ser al capdavant de la colla, els vermells van tastar la gamma extra descarregant diversos cops el 9d8 i intentant, en una ocasió, el 4d9 sense folre. El nou Cap de Colla ha expressat la gran il·lusió que té per poder guiar la colla en aquest 50è aniversari. Ja ho va ser durant el 25è aniversari i “vol tancar el cercle”. En un any ple d’actes i actuacions importants, Montolio ha demanat un esforç extra als vermells per poder fer d’aquesta una gran temporada.

Durant la temporada, els vermells celebraran mig segle de castells a la ciutat de Barcelona duent a terme una sèrie d’actes destinats als seus castellers i al públic en general. Publicaran un llibre format per 50 fotos de pilars de 4 a llocs significatius de la colla o de la ciutat de Barcelona (Sagrada Família, Primer Local de la Colla, Hospital de Sant Pau,…). També faran una exposició fotogràfica i convidaran les 17 colles que tenen apadrinades a tot Catalunya (i Austràlia) a fer una diada conjunta que tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, entre molts altres esdeveniments que es desvetllaran durant el mes de febrer.

 

← Anar a "noticies"