Logo de la Colla Castellers de Barcelona

I Torneig Intercasteller de Catan

Cartell del I Torneig Intercasteller de Catan

Els Castellers de Barcelona organitzen el primer Torneig Intercasteller de Catan

Jordi Planas | 2020-04-16

Els Castellers de Barcelona han vist aturada en sec l’activitat habitual arran de l’arribada de la COVID-19. Tot i així, segueixen oferint iniciatives per mantenir els lligams entre els membres de la Colla, i alhora, amb la resta del món casteller. El Torneig Intercasteller de Catan permetrà, durant tot el cap de setmana que aquests vincles segueixin vius. Des d’avui divendres a les 17.00 h i fins diumenge, se celebraran fins a 32 partides que enfrontaran entre sí a 30 castellers en representació de la seva colla. Moltes de les colles participants han fet tornejos interns per trobar el seu millor representant.

 

Les partides es disputaran a través de la plataforma colonist.io, i paral·lelament els jugadors estaran connectats entre sí i amb un responsable de l’organització a través de vídeotrucada. A partir dels quarts de final, les partides es retransmetran al canal de Youtube de la Colla. Seran el dissabte a les 11.00 h, les 13.00 h, les 17.00 h i les 19.00 h. Diumenge se celebraran les semifinals (11.00 h i 13.00 h) i a les 17.00 h la final.

 

Hi participaran, a més de la representant dels Castellers de Barcelona, un representant dels Castellers del Poble Sec, dels Castellers de Cornellà, dels Castellers de Terrassa, dels Guillats de la Selva, dels Arreplegats de la Zona Universitària, dels Castellers de Vilafranca, dels Castellers de Sarrià, dels Castellers de Sant Cugat, dels Nois de la Torre, de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, dels Castellers d’Esparreguera, dels Castellers de Mollet, dels Moixiganguers d’Igualada, de la Colla Castellera dels Encantats de Begues, dels Xiquets de Reus, dels Castellers de les Gavarres, dels Ganàpies de la UAB, dels Marrecs de Salt, de la Colla Joves Xiquets de Valls, dels Xics de Granollers, dels Castellers d’Esplugues, dels Trempats de la UPF, de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, dels Capgrossos de Mataró, de la Colla Jove de Barcelona, dels Castellers de la Vila de Gràcia, dels Castellers de la Sagrada Família, dels Brivalls de Cornudella i dels Esperxats de l’Estany.

← Anar a "noticies"