Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Homenatge a Came Alomà 2018

Homenatge a Came Alomà 2018. Foto: Oriol Meléndez

Castells femenins a la Diada Carme Alomà a Vilafranca

Maria López Moya | 2019-03-09

Els Castellers de Barcelona tornaran a participar demà diumenge, 10 de març, a la 5a Diada Carme Alomà a les Heroïnes Anònimes que organitza la colla castellera Xicots de Vilafranca. La particularitat d’aquesta diada és que tant el nucli, com el tronc, com la canalla dels castells són femenins

Així doncs, demà diumenge, després d’un acte de reconeixement a dones que han dedicat la seva vida al servei de la societat, defensa dels drets de les dones o la igualtat entre gèneres, al local Cal Noi-Noi dels Xicots de Vilafranca (Plaça Manuel Milà i Fontanals, 3), hi haurà la diada castellera. Començarà a les 13.00 hores i serà just al davant del local social ,amb la participació de les dues colles castelleres fent castells femenins. Aquest acte se celebra el diumenge més proper al 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

No és el primer any que els Castellers de Barcelona participen en aquesta diada. L’any passat hi van descarregar un 3 i un 4 de 7 femenins (acompanyats d’un 4d6a i un pd4c). Enguany volen repetir aquestes dues estructures i, fins i tot, contemplen la possibilitat sumar-hi un 5d7 femení.

 

← Anar a "noticies"