Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Diada de Sta. Eulàlia 2019

Peu del 4d8 a la diada de Sta. Eulàlia 2019

Santa Eulàlia obrirà la temporada castellera

Jordi Planas | 2020-02-07

Els Castellers de Barcelona comencen diumenge la seva 51a temporada a la Plaça Sant Jaume amb la resta de colles de la ciutat. Com ha passat des de 2013, l’actuació podria ser l’escenari del primer castell de 8 de l’any de la mà dels Castellers de Barcelona. Tot i que enguany els vermells prioritzen la formació d’una base de castellers forta per a les properes temporades, no descarten portar-lo a plaça si les proves són prou bones per començar a rodar-hi castellers.

 

L’altre alicient de la jornada serà veure l’estrena dels ‘Esquerdats’, la Colla Castellera de l’Esquerra de l’Eixample, que actuarà per primer cop a la Plaça Sant Jaume un any i mig després de les seves primeres passes. Els Esquerdats se sumaran als Castellers de Sants, els Castellers de la Vila de Gràcia, els Castellers de la Sagrada Família, els Castellers del Poble Sec, la Colla Jove de Barcelona, els Castellers de Sarrià i els Castellers de Barcelona.

 

L’actuació començarà a les 11h i serà a l’antiga, de manera que totes les colles actuaran simultàniament i sense torns establerts, amb l’única condició d’acabar les seves rondes de castells en 75 minuts des de l’inici.

 

← Anar a "noticies"